Activiteiten / Toernooien

Activiteiten

Speciaal voor de jeugd bestaat er dit seizoen een JeugdActitiviteitenCommissie (JAC). Voor meer informatie over alle activiteiten of over de commissie zelf kun je kijken op deze pagina.

Wsv basketbal en Heel Apeldoorn Rein

Help je mee het afval van WSV in ons gebouw beter te scheiden? Lege flesjes en blikjes mogen vanaf heden in de daarvoor bestemde Heel Apeldoorn Rein tonnen. Deze worden wekelijks geleegd door de Jeugdactiviteitencommissie van de basketbalafdeling van WSV. Zij heeft zich verbonden aan de actie Heel Apeldoorn Rein van de gemeente.
Ze houden de openbare ruimte rondom Omnisport schoon, en in ruil daarvoor mogen lege blikjes en plastic flesjes ingeleverd worden voor geld.
En er worden er wekelijks heel wat weggegooid in ons complex, dus dat afval is geld in het laatje voor de club! Een mooie manier om extra inkomsten te krijgen waarmee activiteiten voor de jeugdleden bekostigd kunnen worden, zoals het Glow in the dark toernooi. Of het kamp dat in mei 2017 georganiseerd wordt.
Help je mee? Gooi je lege blikje of flesje in de daarvoor aangewezen tonnen.
Wil je meer doen voor deze actie? Kijk dan in de bijlage.

Aanvang/duur Omschrijving Lokatie

Zaterdag 14 mei 2016