WSV Toyota Wagenmaker Worldcup

Indeling

Penalties

TWW elftallenfoto

Kinderen vanaf 4,5 jaar komen bij WSV te voetballen in de Toyota Wagenmaker Worldcup. Dit betekent dat ze op een aangepast veld (ongeveer een kwart voetbalveld) met kleine goals (1 meter hoog, 2 meter breed) 4 tegen 4 spelen (zonder keeper). Hierdoor hebben de kinderen meer balcontacten, ontwikkelen ze zich sneller en ervaren ze meer voetbal. De wedstrijden worden wekelijks op zaterdagochtend gespeeld. Afhankelijk van het weer kan het zijn dat er wedstrijdjes in de zaal worden gespeeld. De wedstrijden van de Worldcup worden altijd op het sportcomplex van WSV gespeeld. U hoeft dus niet te reizen naar andere verenigingen.

De Worldcup is volledig aangekleed door onze sponsor Toyota Wagenmaker. Dit betekent dat de kinderen in landentenues spelen (shirt, broekje en sokken) die vanuit WSV in bruikleen worden gegeven. Dit hoeft dus niet te worden gekocht in de winkel. In de contributie zit een bijdrage van € 32,- per seizoen voor het gebruik van deze kleding.
Voor trainingen moeten kinderen zelf voor kleding zorgen net als voor voetbalschoenen en scheenbeschermers. Dit kan via onze sponsor 100% Voetbal of bij bijvoorbeeld Decathlon. Leden mogen uiteraard zelf bepalen waar ze hun kleding willen kopen.

Wekelijks zijn er trainingen. De exacte tijden volgen z.s.m. op deze website, maar hierbij wordt zeker ook rekening gehouden met scholen die een continuerooster volgen.

Kinderen mogen bij WSV altijd 4 keer gratis meetrainen voordat ze lid worden. Voordat een kind (en ouders) zeker weten of hij/zij voetballen leuk vindt kan hij/zij dus altijd eerst een paar keer gratis meetrainen.

Voor wat betreft de contributie; dit is € 44,53 per kwartaal (€ 178,11 per seizoen) inclusief kleding.

Belangrijke mededelingen:

Volgt z.s.m.

Op de wedstrijddagen verwachten we iedereen om 8:00. Dan is er tijd om je om te kleden, en om de velden klaar te zetten.

Het complete speelschema van het najaar 2016 wordt z.s.m. gepubliceerd.

Er wordt getraind in eigen sporttenue (dus niet in de landentenues).

Aub afmeldingen zo spoedig mogelijk (uiterlijk donderdag voor 19:00) doorgeven per email, EN bij de bondscoaches zodat we hier rekening mee kunnen houden bij de trainingen en wedstrijden.

Zo 11-12 14:00 Schalkhaar - WSV
Di 13-12 20:00 Kaartcompetitie
Wo 14-12 16:45 Decembertoernooi
Za 17-12 20:00 Kerstbingo voor de hele Omni !
Vr 06-01 20:30 Nieuwjaarstoernooi
Za 07-01 10:00 Leen Kroon kaartmarathon 2017