Teamindeling Senioren

Indeling Senioren seizoen 2015 - 2016
Indelingen betreffen voorlopige indelingen. WSV behoudt zich ten allen tijde het recht voor om, in de voorbereiding op het seizoen en gedurende het seizoen, in overleg met alle betrokkenen, wijzigingen aan te brengen indien de situatie daartoe aanleiding geeft.

Mocht je naam er niet bijstaan dan kan je mailen naar senioren.voetbal@wsv-apeldoorn.nl

1e
WSV 1
Trainer: Roberto Klomp
Herstel trainer: Jan Mooij
Leider: Bas van Dam
Keeperstrainer: Stephan van Hal
Ass. scheidsrechter: Henri Kleine
Verzorger: Hennie Branderhorst

Serkan Albayrak, Ramazan Albayrak, Pim Bax, Héno Biya, Toby Bruinier, Raymon van Buren, Michiel van Cranenburgh, Paul Diesel, Jamarro Diks, Take van Hardeveld, Martinez Haurissa, Jeffrey Joostema, Olaf Kluitenberg, Toby Kuhnen, Jeffrey Martherus, Ifè Oduguwa, Remy Peters, Furkan Seherli, Thomas Talboom, Joren Waardenburg, Alpay Yuzgec & Gino de Zeeuw.

2e

WSV 2
Trainer: Rob Wegerif
Leiders: Paul Wennink en Shamash Wong Sioe

Luc Bakkenes, Mike Baljet, Rocher Emck, Nando Hafkamp, Timo Katerberg, Noah Letwory, Mark Roodenburg, Marco Slijkhuis, Rinaldo Talla, Colin Tubben, Daniël Wegerif & Ferron de Zwaan. + 2 van WSV 1

3e

WSV 3
Trainer: Jack Wegerif
Leider

Marco van Beek, Vincent Beekhuis, Daniel Boon, Amadé Bossenbroek, Davey Brom, Nigel Duijnmaijer, Arne Gelderblom, Luuk ter Horst, Giovanni Jansen, Marcel de Jong, Jos de Jonge, Lars Jongerius, Mark Kruidenberg, Ruud Lieferink, Tom van Luyk, Melvin Mulder, Roel Rooks & Wesley v/d Zee.

4e

WSV 4
Trainer: Richard Jansen
Leiders: Frans en Bennie van Gurp

Jelle Boute, Johan Buitenhuis, Jeffrey Erkemeij, Job Gaartman, Erwin Geldof, Daniel Hendriks, Dennis Heppen, Marcel Heppen, Miquel Huigen, Jasper Huisman, Leon Reiss, Richard Roemer, Johan Rokers, Peter Schouten, Arian Steunenberg, Bardy Verhoef & Rene Witteveen.

5e

WSV 5
Trainer: Richard Jansen
Leiders

Yannick van Beek, Roy Beekman, Kevin Bomhof, Sander de Bruyn, Kevin Diepeveen, Arjen Doornebosch, Stephan van Hal, Jos Hemmes, Erik Heppen, Peter Hornemann, Rienk de Jongh, Niels de Jongh, Leon de Klerk, Jeffrey Meijerink, Rob Oosterhof, Jan Pieter van Ruitenbeek & Sjoerd Smale.

6e

WSV 6
Leiders

Stan Bresser, Floris Broere, Thom Dijkstra, Hamid Elouardi, Joris Fasen, Yorth Hillebrand, Jesse Klein, Dimitri Kleine, Chris Liefers, Toine Mulderij, Timo Nijman, Kenneth Pama, Youri Ruben, Thomas van der Vlugt, Andre Welman, Xander Westerhuis & Koen van Zuuk.

7e

WSV 7
Leider:

Arkan Akdemir, Pawel Aziz, Mike Berends, Remco Berkhout, Ruben Brugel, Daniel Burgers, Tim Kerkdijk, Masi Khadjazada, Mike Koppers, Tyronne Martina, Remco Quarte, Siyar Khadjazada & Wesley Veerman.

8e

WSV 8
Leider

Melvin Berenschot, Robert Berenschot, Patrick den Boer, Jefrey Bosschert, Mike Duivenbode, Peter Everts, Ronald Everts, Raymond Fluit, Stefan Jansen, Daan Kempen, Wouter de Kroes, Maurice Maters, Paul Onderstal, Emre Ozer, Kevin van Reemst, Rob Stevens, Nick Tolstra & Frank v/d Valk.

9e

WSV 9
Leider

Vincent Bakkenes, Ruben Belder, Jerry Bosch, Emiel Bouwmeester, Jeroen Burghout, Denis Dobrnjac, Gideon Donkervoort, John ten Have, Erik Hiddes, Dennis Jonker, Jan Klein Willink, Emiel Koeslag, Jeroen Kops, Aaron van Lienden, Salih Toprak, Sander Visser, Jeroen de Vries, Jesper de Vries, Remon Wennink & Wai Keung Yeung.

10e

WSV 10
Leider

Adriaan v/d Brandhof, Niels Brunsting, David Gerritsen, Julius Groothuis, Marnix Groothuis, Bahri Ilanbey, Jair Janga, Sander de Jong, Maxim Kaempfer, Michiel Kamerbeek, Bob Koehoorn, Enzo Ottens, Jeroen Prins, Maikel v/d Spreng, Kevin de Velde Harsenhorst & Robert Zielhuis.

11e

WSV 11
Leiders: Jeffrey van Eijden & Tim Huis in't Veld.

Duncan Bloom, Mike Daley, Daniël Dokter, Jeffrey van Eijden, Gabor Farkas, Rick Holdijk, Tim Huis in't Veld, Bart Koopman, Moreno Manuputy, Ercules Ramos de Almeida, Oscar van Rijn, Lex Ritsema, Jeffrey v/d Vlag, Levi Wilhelm, Mas Wolters & Joris van Zandbergen.

12e

WSV 12
Leider:

Marcel Aszink, Marcel v/d Belt, Casper Boon, Mark Daley, Niels Dinnissen, Michel Drenth, Erik Ebbers, Jaap Elskamp, Esmond Everkes, Cokky Jacobs, Radesh Jhari, Herbert de Jong, Rob Kranenbarg, Dion Lisapaly, Olaf van Orizande, Farhad Sarboland, Jeroen Troost, Bernard Tuinstra & Geoffrey Wessels.

13e

WSV 13
Leider:

Sezgin Bagdemir, Boudewijn Berends, Robin Booij, Robin Bresser, Jesse Buitenhuis, Thomas Driessen, Rob Elbersen, Redouan EnNyly, Adel Fikri Ali, Jordy Fontaine, Mark van Gurp, Marc Hofstede, Joey Jansen, Rick Karrenbelt, Jort Koggel, Lars v/d Laan, Wesley Mijnten & Justin van Reen.

VR

WSV Vrouwen (zondag)
Trainer: Daniel van der Knaap
Leider: Linda Scholten

Kim Bakker, Hadassah van Bemmel, Priscilla Dijksma, Michelle Epke, Debby Holtman, Denise Huisman, Natasha Huisman, Lindsay Lamers, Robin van Malenstein, Marscha Mandels, Laura Marijnus, Tatiana Nutters, Nina Roeterdink, Linda Scholten & Eva Willems.

Bardiensten

Bardienst 2015/2016
Dit schema wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Wo 02-09 16:45 Start training (junioren)
Zo 06-09 09:00 Oefenwedstrijden District (junioren)
Ma 07-09 20:00 Start training (ARC)
Vr 11-09 20:30 Openingstoernooi