Sponsor WSV door deelname aan de TOTO

Sinds enige tijd is de TOTO sponsor van WSV.

De TOTO is een kansspel waarbij je op de uitslag van (met name) voetbalwedstrijden kunt gokken. Als je via internet in de TOTO meespeelt moet je een registratie formulier invullen. Op dat formulier kan je onder MIJN VOETBALCLUB de keuze maken voor WSV Apeldoorn. Na de registratie stort TOTO eenmalig een bedrag op de rekening van WSV en van je inleg gaat iedere keer 10% naar de kas van WSV. Dus ongeacht of jij wint, houdt WSV geld aan je tranactie over.

Via onderstaande link kan je de registratie starten:

Ben je al geregistreerd bij TOTO?

Dan kan je WSV alsnog als club selecteren en daarmee direct sponsoren. Dan moet je op de website www.toto.nl en inloggen. Klik daarna rechts boven in het scherm op NAAR MIJN TOTO. Vervolgens naar PERSOONSGEGEVENS en dan op WIJZIG GEGEVENS klikken.

toto

Za 06-12 16:00 WSV Dames 1 - Risne Stars Dames 1
Di 09-12 19:30 Kaartcompetitie najaar ronde 7
Wo 10-12 16:45 Kersttoernooi
Vr 12-12 21:00 Christmas Party!
Za 20-12 20:00 Kerstbingo voor de gehele Omni
Vr 02-01 20:30 Oliebollentoernooi