Organisatie

De supportersclub WSV ClubSupport is in 2010 opgericht en kent inmiddels +/- 75 leden. Daarmee behoren wij binnen één jaar tot de middenmoot van amateur supportersverenigingen in de Veluwe en omstreken!

Wij hebben tevens een eigen WSV ClubSupport Facebook pagina. Like ons en blijf zo nog beter op de hoogte van alle activiteiten die worden ondernomen. Tevens zullen er vele foto's op deze pagina getoond worden van alle mooie momenten.

Doel
Het algemene doel van ClubSupport is om het contact tussen de verschillende leden te versterken. Dit willen wij realiseren door o.a. verschillende activiteiten te organiseren. Hierbij kunt u denken aan het nachtzaalvoetbaltoernooi, Black & White toernooi en feest maar ook verschillende jeugdactiviteiten zoals de oliebollenactie. Daarnaast willen wij de banden versterken tussen de senioren en junioren elftallen.

Doelstelling seizoen 2013-2014
Voor het huidig seizoen zal WSV ClubSupport zich concentreren op het organiseren van activiteiten die toegankelijk zijn voor zowel de voetballeden als de overige WSV leden. Deze activiteiten zullen tot uiting komen in de maandelijkse clubavonden, de wedstrijden van het eerste voetbalelftal en verschillende grote jaarlijkse evenementen. Daarnaast wilt ClubSupport meer aandacht schenken aan haar leden, door extra voordelen te bieden die bij het lidmaatschap horen.

Heeft u nog ideeën en/of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met ons via; info@wsvclubsupport.nl

Leden
Op dit moment hebben wij +/- 75 leden, maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Met meer leden kunnen wij de volgende zaken beter en sneller realiseren

-       Supportersvlaggen
Meer rookvuurwerk
Meer feestavonden en dagjes weg
Meer korting voor de leden van ClubSupport bij activiteiten

Wil jij onder andere bovenstaande helpen realiseren? Dan kun jij je nu online inschrijven via deze link!

Vrijwilligers
ClubSupport drijft op een groep enthousiaste vrijwilligers. Helaas komen er veel taken neer op een (te) kleine groep mensen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor onze supportersclub. Op deze manier kunnen wij bovenstaande activiteiten sneller en makkelijker organiseren. Meld je daarom als vrijwilliger aan via: info@wsvclubsupport.nl

Nathalie van Hal

Voetbalt in WSV dames 1
Geeft keeperstraining aan de ongeselecteerde keepers van de World Cup, F, E, D en C.

Mannus Dik
Voetbalt in WSV 4

Claudia Maters

Voetbalde in WSV dames 1