Organisatie

De supportersclub WSV ClubSupport is in 2010 opgericht en kent inmiddels +/- 75 leden. Daarmee behoren wij binnen één jaar tot de middenmoot van amateur supportersverenigingen in de Veluwe en omstreken!

Wij hebben tevens een eigen WSV ClubSupport Facebook pagina. Like ons en blijf zo nog beter op de hoogte van alle activiteiten die worden ondernomen. Tevens zullen er vele foto's op deze pagina getoond worden van alle mooie momenten.

Doel
Het algemene doel van ClubSupport is om het contact tussen de verschillende leden te versterken. Dit willen wij realiseren door o.a. verschillende activiteiten te organiseren. Hierbij kunt u denken aan het nachtzaalvoetbaltoernooi, Black & White toernooi en feest maar ook verschillende jeugdactiviteiten zoals de oliebollenactie. Daarnaast willen wij de banden versterken tussen de senioren en junioren elftallen.

Leden
Op dit moment hebben wij +/- 75 leden, maar wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Met meer leden kunnen wij de volgende zaken beter en sneller realiseren

-       Supportersvlaggen
-      
Meer rookvuurwerk
-      
Meer feestavonden en dagjes weg
-      
Meer korting voor de leden van ClubSupport bij activiteiten

Wil jij onder andere bovenstaande helpen realiseren? Dan kun jij je nu online inschrijven via deze link!

Vrijwilligers
ClubSupport drijft op een groep enthousiaste vrijwilligers. Helaas komen er veel taken neer op een (te) kleine groep mensen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar mensen die zich in willen zetten voor onze supportersclub. Op deze manier kunnen wij bovenstaande activiteiten sneller en makkelijker organiseren. Meld je daarom als vrijwilliger aan via: info@wsvclubsupport.nl