Volleybal Informatie

Volleybal is een snelle en competitieve sport. Iedere rally betekent een punt winnen of een punt verliezen. Je hebt steeds opnieuw de kans op een mooie actie, maar je moet je ook steeds opnieuw concentreren op het volgende punt. Daarom is volleybal niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal een uitdaging. De afdeling volleybal van WSV is een evenwichtige sportvereniging waar iedereen kan spelen op een manier die bij hem of haar past. Ongeveer 150 leden spelen wekelijks met veel plezier in één van onze trainingsgroepen.

De afdeling volleybal bestaat uit een gezellige club die zowel recreatief als in competitieverband spelen.
De competitieteams zijn verdeeld over 1 heren team, 2 damesteams, meiden C1, C2 en mini's niveau 1 t/m 6.
Daarnaast wordt getraind en toernooien gespeeld door dames en heren recreanten en senioren 50+.
Voor een overzicht van alle competitiespelende teams kun je vinden in het volleybalmenu onder Teams

Naast de competitie worden er door de vrijwilligers binnen de vereniging ook toernooien georganiseerd zoals het hutspot toernooi in december en een mix-toernooi aan het einde van het seizoen. Ook zijn bij de verschillende strandtoernooien door het hele land heen vele WSV-ers te vinden.

Heb je interesse, kom dan gerust eens kijken of meetrainen op een van de trainingen, of vraag informatie bij de secretaris of een van de andere bestuursleden. Je kunt ook contact opnemen met de trainer van het team waar je graag een keer mee wilt trainen.

Wo 03-09 16:45 Start training (junioren)
Wo 03-09 20:00 Introductieavond nieuwe leden
Vr 05-09 20:00 Start ARC-competitie
Za 06-09 13:00 Open Dag afdeling Voetbal