Vragen en klachten

Informatie

We proberen alle noodzakelijke informatie op deze website te plaatsen en up-to-date te houden. Desondanks kan het voorkomen dat er bepaalde informatie niet te vinden is. Indien er informatie ontbreekt dan horen wij dat graag. Dit kan via het sturen van een e-mail naar: communicatie.voetbal@wsv-apeldoorn.nl.

Heeft u een klacht?

Het bestuur van WSV afdeling voetbal doet haar best om aan alle (reeële) wensen en verwachtingen van (ouders van) leden te voldoen. Toch zullen er zaken zijn die in de ogen van onze (ouders van) leden niet goed lopen of beter zouden kunnen. Het afdelingsbestuur staat open voor het uiten van deze onvrede en ziet deze als een bijdrage die de kwaliteit van de vereniging kan verbeteren.

Een klacht dient altijd schriftelijk (per e-mail) ingediend te worden. Hiervoor kunt u de volgende e-mailadressen gebruiken:

Klacht over algehele zaken binnen de afdeling voetbal: secretaris.voetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen de jeugd (niet selectie): secretaris.jeugdvoetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen jeugdselectie: communicatie.voetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen senioren: senioren.voetbal@wsv-apeldoorn.nl

klachtencommissie

Wo 23-08 16:45 Start training (junioren)
Vr 25-08 20:00 Oefenwedstrijden ARC
Za 26-08 14:00 WSV - SDVB Barneveld