Vragen en klachten

Informatie

We proberen alle noodzakelijke informatie op deze website te plaatsen en up-to-date te houden. Desondanks kan het voorkomen dat er bepaalde informatie niet te vinden is. Indien er informatie ontbreekt dan horen wij dat graag. Dit kan via mail communicatie.voetbal@wsv-apeldoorn.nl.

Klacht

Het bestuur van WSV afdeling voetbal doet haar best om aan alle (reeële) wensen en verwachtingen van (ouders van) leden te voldoen. Toch zullen er zaken zijn die in de ogen van onze (ouders van) leden niet goed lopen of beter anders kunnen. Het afdelingsbestuur staat open voor het uiten van deze onvrede en ziet ze als een bijdrage die de kwaliteit van de vereniging kan verbeteren.

Een klacht dient altijd schriftelijk (mail) ingediend te worden. Gebruik hiervoor de volgende mailadressen:

Klacht over algehele zaken binnen de afdeling voetbal: secretaris.voetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen de jeugd (niet selectie): secretaris.jeugdvoetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen jeugdselectie: communicatie.voetbal@wsv-apeldoorn.nl
Klacht over organisatorische zaken binnen senioren: nader in te vullen.

Wo 03-09 16:45 Start training (junioren)
Wo 03-09 20:00 Introductieavond nieuwe leden
Vr 05-09 20:00 Start ARC-competitie
Za 06-09 13:00 Open Dag afdeling Voetbal