Kledingplan

macron-shirt

Vanaf het seizoen 2016 - 2017 introduceren we een nieuw kledingplan.

Kledingplan
In het nieuwe kledingplan koop jij via WSV je eigen kledingpakket. Dit pakket bestaat uit een shirt, een broek en een trainingspak. Dit kledingpakket heeft een winkelwaarde van € 96,- en dit betaal je of in 1 x of in kwartaaltermijnen af. Dit betekent concreet dat we net als in de huidige regeling, ieder kwartaal € 8,- (of als je later lid bent geworden in een evenredig kwartaaltermijn) incasseren voor de kleding tot en met seizoen 2018 -2019. Hierin wijzigt dus niets ten opzichte van de huidige leaseregeling.

Wil je het kledingpakket à € 96,- in één keer betalen, dan kan dat ook. Dit bedrag dien je dan bij het ophalen van je kleding te betalen. Wij zullen dan in de administratie vastleggen dat je betaalt hebt en er voor zorgen dat de periodieke kwartaaltermijn bijdrage komt te vervallen.

In het nieuwe kledingplan is vanaf de eerste dag de kleding van jou en mag jij zelf weten waar en hoe vaak je het draagt. Echter, gaat de kleding kapot, is de kleding te klein of is de kleding gestolen? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het repareren of vervangen van deze kapotte of verloren kleding. Dus stel dat er een gat in het shirt zit, dan dien je dit zelf te maken of een nieuw shirt te kopen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Stop je binnen drie jaar met voetballen? Als je binnen drie jaar stopt met voetballen, dan zijn er een aantal mogelijkheden;

 1. Je hebt de kleding al volledig betaald. Je houdt de kleding en je lidmaatschap wordt stopgezet.
 2. Je levert de kleding in, mits deze nog in goede staat is zodat een ander lid dit nog kan dragen (je lidmaatschap en de periodieke bijdrage voor kleding wordt hierna stopgezet), of
 3. Je betaalt het nog openstaande bedrag (€ 96,- minus de bedragen die je al betaald hebt) en je houdt de kleding zelf.

Samengevat
Wat blijft gelijk t.o.v. de kledinglease?

 • Het kleding pakket (shirt, broekje, trainingsjas en trainingsbroek) blijft
 • De incasso van het kwartaaltermijn blijft (tenzij je het kledingpakket in één keer betaalt)
 • De kleding mag niet worden bedrukt met eigen uitingen, zoals o.a. namen, logo's en/of sponsoren


Wat verandert er?

 • Jij leent de kleding niet van WSV, maar je koopt de kleding van WSV (jij wordt direct eigenaar en verantwoordelijk voor je kleding)
 • Jij kan kapotte, verloren of te kleine kleding niet meer ruilen bij WSV, maar je vervangt het kapotte kledingstuk op eigen kosten (dit kan via de webshop, of in de winkel van 100% voetbal)
 • Jij krijgt in plaats van na 4 jaar, na 3 jaar nieuwe kleding
 • Jij krijgt geen Hummel kleding, maar Macron kleding
 • Jij mag je kleding houden na afloop van 3 jaar (of bij volledige afbetaling) en hoeft je kleding niet in te leveren


Uitlevering nieuwe kleding Vóór de zomervakantie is alle nieuwe kleding besteld bij de leverancier. Echter, door vakanties zal de eerste kleding pas eind september geleverd kunnen worden. Zodra wij alle nieuwe kleding binnen hebben zullen wij per lid de kleding klaarleggen en zullen wij iedereen uitnodigen om de kleding op te halen.

Dit betekent dat jij in het nieuwe seizoen nog een paar weken in het huidige tenue moet voetballen en dat je eind september een nieuw tenue krijgt.

De kleding is via de webshop te bestellen; http://wsv.macron-nl.nl/shop/

Advertentie

Zo 28-05 10:00 Ouder-Kind-Toernooi
Di 30-05 15:19 Algemene voorjaarsledenvergadering volleybal 2017
Wo 31-05 19:45 Algemene Voorjaarsledenvergadering Omni 2017
Vr 23-06 20:30 Slottoernooi
Wo 28-06 16:45 Slotactiviteit
Vr 30-06 18:30 Jeugdkamp 2017
meer...