Kledingplan

macron-shirt

Vanaf het seizoen 2016 - 2017 introduceren we een nieuw kledingplan.

Kledingplan
In het nieuwe kledingplan koop jij via WSV je eigen kledingpakket. Dit pakket bestaat uit een shirt, een broek en een trainingspak. Dit kledingpakket heeft een winkelwaarde van € 96,-. Elk lid kan er voor kiezen om de kleding in één keer te betalen of een afspraak te maken met WSV om per kwartaal een bedrag te innen bij de contributie (betalingsregeling).

Wil je het kledingpakket à € 96,- in één keer betalen? Dit kan bij het ophalen van je kleding, contant of via PIN. Wij zullen dan in de administratie vastleggen dat je betaalt hebt en er voor zorgen dat de periodieke kwartaaltermijn bijdrage komt te vervallen.

In het nieuwe kledingplan is vanaf de eerste dag de kleding van jou en mag jij zelf weten waar en hoe vaak je het draagt. Echter, gaat de kleding kapot, is de kleding te klein of is de kleding gestolen? Dan ben je zelf verantwoordelijk voor het repareren of vervangen van deze kapotte of verloren kleding. Dus stel dat er een gat in het shirt zit, dan dien je dit zelf te maken of een nieuw shirt te kopen. Deze kosten zijn voor eigen rekening.

Stop je binnen drie jaar met voetballen? Als je binnen drie jaar stopt met voetballen, dan zijn er twee mogelijkheden;

1. Je hebt de kleding al volledig betaald. Je houdt de kleding en je lidmaatschap wordt stopgezet.
  2. Je betaalt het nog openstaande bedrag (€ 96,- minus de bedragen die je al betaald hebt) en je houdt de kleding zelf.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar kleding.voetbal@wsv-apeldoorn.nl

Kleding voor inlopen of training?

Via de webshop kan je nieuwe kleding bestellen; http://wsv.macron-nl.nl/shop/

Zo 22-10 14:00 WSV - Victoria 28
Wo 25-10 20:00 Herfst Algemene ledenvergadering afd Volleybal.
Vr 27-10 20:30 Tussendoortoernooi
Zo 29-10 14:00 ATC '65 - WSV