Kledinglease

Vanaf het seizoen 2012 - 2013 is er een verplichte kledingleaseregeling van kracht binnen de afdeling voetbal. Dit betekent dat leden een shirt, broekje en een trainingspak in bruikleen krijgen van WSV.

Hiervoor wordt een jaarlijkse vergoeding gevraagd van € 32,- die samen met de contributie wordt geïnd.

Bij ontvangst van de kleding dient het lid een bruikleenovereenkomst te ondertekenen. Indien het lid jonger is dan 18 jaar, dient een ouder of verzorger deze overeenkomst te tekenen.

Het lid verklaart door het onderteken van deze overeenkomst, de regels zoals vermeld in het kledingreglement te kennen en na te leven. Bij normaal gebruik van de kleding die alleen gebruikt mag worden tijdens wedstrijden (het is toegestaan om in de wedstrijdkleding naar de wedstrijd te gaan), is een lid altijd verzekerd van goede kleding. Indien een lid bijvoorbeeld een te klein shirt heeft, kan deze via de kledingcommissie kosteloos omgewisseld worden voor een nieuw shirt.

Het lid is zelf verantwoordelijk voor het wassen van de kleding. Om de kwalitiet van de kleding (en de bedrukking) zo lang mogelijk te garanderen, is er een wasvoorschrift opgesteld.

Aan het einde van ieder seizoen dient elk lid zelf zijn eigen kleding weer in te leveren bij de kledingcommissie zodat deze gecontroleerd en eventueel vervangen kan worden.

Heb je vragen over de kledingleaseregeling, of wil je kleding ruilen? Neem dan contact op met de kledingcommissie.

Do 30-10 19:30 Spelregelcafe met Eric Braamhaar
Vr 31-10 20:30 Tussendoortoernooi