Informatieboekjes

Binnen de afdeling voetbal van WSV proberen we alle informatie over de afdeling in kleine informatieboekjes te verwoorden. Op basis van vragen die we als bestuur, jeugdbestuur of TVC van onze leden krijgen, maken we nieuwe boekjes of passen we bestaande boekjes aan. Daarnaast proberen we jaarlijks onze boekjes te reviewen en aan te passen naar een actuele versie.

pijl naar_rechts1 WSV afdeling voetbal Informatieboekje met algemene informatie over de afdeling voetbal.
pijl naar_rechts1 Toyota Wagenmaker Worldcup Informatieboekje met uitleg over de Toyota Wagenmaker Worldcup, de interne 4x4 competitie van de allerjongste WSV-leden (vanaf 5 jaar).
pijl naar_rechts1 Damesvoetbal Informatieboekje met uitleg over de manier waarop damesvoetbal binnen WSV is georganiseerd en wat je als meisje/dame mag verwachten ten aanzien van voetbal.
pijl naar_rechts1 Zaalvoetbal Informatieboekje over het zaalvoetbal binnen WSV.
pijl naar_rechts1 G-voetbal Informatieboekje over het gehandicapten voetbal binnen WSV
pijl naar_rechts1 Scheidsrechters Informatieboekje over de opleidingen tot scheidsrechter en wat je als scheidsrechter vervolgens mag verwachten binnen de afdeling voetbal.
pijl naar_rechts1 Presentatiegids

Presentatiegids van WSV, afdeling voetbal.
pijl naar_rechts1 Bardienst  Uitleg over het uitvoeren van bardiensten
pijl naar_rechts1 Wedstrijddienst  Uitleg over het uitvoeren van een wedstrijddienst
pijl naar_rechts1 Gedragsregels Uitleg over de gedragsregels (en sancties bij het niet naleven van deze regels) die van toepassing zijn binnen de afdelingvoetbal.
pijl naar_rechts1 Vrijwilligersbeleid Uitleg over de inhoud van vrijwilligerswerk, de manier waarop de afdeling voetbal omgaat met haar vrijwilligers en welke mogelijkheden er zijn voor vrijwilligers.
pijl naar_rechts1 Indelingsbeleid Uitleg over de manier waarop teams binnen de jeugdafdeling worden ingedeeld en welke situaties zich voor kunnen doen waardoor de indeling van teams aangepast dient te worden.
pijl naar_rechts1 Scoutingbeleid Uitleg van het begrip scouting, de manier waarop er binnen de verschillende leeftijdscategoriën van de jeugdafdeling wordt gescout, wie de scouts zijn en hoe te handelen indien een speler wordt gescout door een BVO of de KNVB.
pijl naar_rechts1 Convenant FC Twente Informatie over het convenant dat FC Twente heeft gesloten met amateurverenigingen waaronder WSV.
pijl naar_rechts1 Protocol Oefenwedstrijden  Uitleg over het organiseren van oefenwedstrijden.
pijl naar_rechts1 Protocol Kampioenschappen Uitleg over de beloning van spelers bij kampioenschappen.

Vr 26-08 20:00 Oefenwedstrijden ARC
Zo 28-08 14:00 Quick 1888 - WSV
Wo 31-08 16:45 Start training (junioren)
Vr 02-09 20:00 Start ARC-competitie