WSV Classics Toernooi 6 mei 2006

Warming up onder leiding van Yvonne

1e WSV Classics Toernooi

Op 6 mei, de zonnigste dag van de week, was het dan eindelijk zo ver: het 1e WSV Classics Toernooi vond plaats!
Van heinde en ver kwamen de deelnemers, waarvan sommigen zelfs al om 8 uur op pad waren. (De heinde was Apeldoorn en de ver was Brabant).

Iedereen werd eerst welkom geheten door het enthousiaste vrijwilligers team; die met de rode petjes (wedstrijdleiding: Henk & Ery , communicatie: Diana, toernooibegeleiding: Yvonne & Sieb, catering: Esther & Christa, toernooileiding: Sylvia) .

Met de goede opkomst van maar liefst 56 deelnemers barstte na een warming up om 12 uur de sportieve strijd los.
De opzet van het toernooi was : plezier en sportieve strijd op gelijkwaardig niveau.
Dit werd bereikt door de deelnemers eerst allen een voorronde te laten spelen en zo het niveau te bepalen voor de hoofdronde. In de hoofdronde waren de teams op deze manier dus goed aan elkaar gewaagd. En bijkomend voordeel was dat iedereen de hele middag sportief bezig kon zijn.

In elk van de vier groepen uit de hoofdronde kwamen de teams op plaats 1 en 2 in aanmerking voor de prijzen. De prijs voor de 2e plaats was er een geborduurd handdoek als blijvend aandenken aan het Classics toernooi en als 1e prijs stonden er unieke handgemaakte kunstwerken klaar. Deze waren speciaal door WSV’er Hans Bijster gemaakt en hadden zelfs een artistieke dynamic tennis afbeelding!
Na de hoofdronde werden de punten geteld en was het dus tijd voor de prijsuitreiking. In een warme, gezellig volle ruimte was er een mooie expositie van de andere kunstwerken van Hans Bijster en konden alle deelnemers, onder het genot van een lekker broodje, van de sportieve prestaties nagenieten.

Met dank aan de organisatie
Boven:    Diana, Sylvia, Henk en Sieb
Onder:   Yvonne en Ery
Voorzitter Sieb Dijkstra reikte vervolgens de volgende prijzen uit aan:

Poule 1
1e plaats Anja Heerink & Hans Heins (WSV)
2e plaats Walid Khalid & Joop Voerman (Accres)

Poule 2
1e plaats Jan Schonewille & Henk v.d.Blaak ( Accres )
2e plaats Rien v. Poppel & Marijn v.Wensen ( Moerdijk )

Poule 3
1e plaats Joop v. Almen & Jan de Jager ( Moerdijk )
2e plaats Chris v.d.Kamp & Martien v.d. Berg (Accres)

Poule 4
1e plaats Thea v.d.Kamp & Jan Buitenhuis (Accres)
2e plaats Eef v. Oosten & Piet v. Oosten (Cialfo)

Alle prijswinnaars bij deze nogmaals hartelijk gefeliciteerd!
Al met al was het een geslaagd toernooi, waar iedereen zich de hele middag sportief heeft kunnen uitleven.

Alle prijswinnaars op de foto.